🇺🇦 Ми працюємо: ПН-ПТ: 09:00-18:00 (Київ) Telegram Viber WhatsApp
Київ / Одеса (Україна):+38-098-887-05-49

В офіційному блозі Google з'явилася інформація про запуск спеціального медичного пошуку. Фахівці відділу продажів зазначили, що 1 з 20 пошукових запитів пов'язаний з медичною тематикою (Наприклад: "Що таке целіакія?" або "Як визначити струс мозку?"). Враховуючи цей факт, протягом кількох днів Google запустить нову функцію, що підвантажується з бази знань Knowledge Graph.

Медичний пошук Google на всіх типах мобільних пристроївПошукове медичне зведення міститиме докладну інформацію про типові симптоми, методи лікування, можливості зараження. У деяких випадках доступні високоякісні ілюстрації з ліцензованих медичних альбомів.

Якість інформації перевіряється командою фахівців з медицини під керівництвом магістра громадського охорони здоров'я Капіла Парака (Dr. Kapil Parakh). Усі зібрані факти відображають реальний медичний досвід команди найкращих лікарів та взяті з перевірених медичних джерел.

Однак Google попереджає, що ці знання не призначені для медичної консультації. Тим більше, не варто займатися самолікуванням, ґрунтуючись на отриманих рекомендаціях із мережі.

Протягом кількох днів відбудеться запуск сервісу англійською мовою, але в планах пошукової системи найближчим часом охопити й інші країни світу.

Джерело: Офіційні новини Google

 


Про автора - Вадим Стеблінський

Українська