🇺🇦 Ми працюємо: ПН-ПТ: 09:00-18:00 (Київ) Telegram Viber WhatsApp
Київ / Одеса (Україна):+38-098-887-05-49

ТікТок швидко і ґрунтовно зміцнився в умах людей як платформа, що задає тренди. І не в останню чергу музичні. Що робити, якщо ви почули цікаву музику та хочете її скачати? Розбираємось, як це зробити.

Завантажити аудіо з Тіктока за посиланням на телефон, комп'ютер або планшет

Найпростіший спосіб – скопіювати посилання на відео та вставити на спеціальному сайті для скачування звуків із ТікТок.

Порядок дій:

1. Скопіюйте посилання на відео з цікавою музикою

2. Перейдіть на будь-який із сайтів, вставте скопійоване посилання у спеціальне поле та дотримуйтесь інструкцій із сайту:

qload.info

ssstik.io

Завантажити музику з Тік Ток через Телеграм бота

За аналогією зі скачуванням музики через сайт, можна скачати музику через Телеграм бота. Порядок дій той самий: скопіювати посилання за інструкцією вище, перейти в Телеграм бота і слідувати інструкції. Приклади роботів: 

ttsavebot

tik_api_bot

Знайти назву треку в програмі Тікток і завантажити через сайт

Якщо відео грає популярна музика, її назва відобразить сам додаток. Для цього натисніть на іконку музики зліва внизу, у вікні знайдете потрібну назву.

Цю назву можна ввести у будь-якому стрімінговому сервісі або завантажити на пристрої з будь-якого джерела для завантаження музики.

Розпізнати пісню з ТікТок та зберегти на Айфон, Андроїд або Віндовс

Для пошуку музики потрібно два пристрої. На одному запускаємо потрібне відео з Тікток, на другому - додаток Shazam або аналоги. Shazam знайде потрібну музику, і її можна буде завантажити на будь-який пристрій. 

Завантажити звук із відео за допомогою програми 

Для цього способу потрібно завантажити відео (як завантажити відео з тикток) і перетворити його на аудіо за допомогою програми Timbre на Android

Висновок

Ми розглянули п'ять найпопулярніших варіантів завантаження музики та звуку з Тік Току. Існує безліч сервісів і способів додати композицію, що сподобалася, в свій плейлист. Якщо ви знаєте інші варіанти, пишіть у коментарях.


Про автора - Каріна Кім

Українська