🇺🇦 Ми працюємо: ПН-ПТ: 09:00-18:00 (Київ) Telegram Viber WhatsApp
Київ / Одеса (Україна):+38-098-887-05-49

У кожної людини, яка користується популярним сервісом для створення та редагування відео TikTok рано чи пізно виникає питання, як завантажити відео з Тік Току? Розберемо докладно кожен із варіантів. 

Підготовка до скачування відео з Tik Tok

При будь-якому варіанті завантаження відео з ТікТока в першу чергу знадобиться посилання на відео. Щоб її отримати, натисніть на кнопку "Більше", а потім "Завантажити":

Найпростіший спосіб скачати відео на телефон, комп'ютер або планшет – скористатися одним із роботів Telegram. Нижче наведено кілька з них:

Інструкція проста: перейти за посиланням, зайти в свій обліковий запис Телеграм і слідувати інструкції з бота. Потрібно лише посилання на потрібне відео в тиктоці з початку статті.

Сайти для завантаження відео з TikTok онлайн на комп'ютер, планшет і телефон, на будь-якій платформі

В інтернеті є безліч сайтів, які допоможуть завантажити відео з Тіктока. Бажаєте завантажити відео без логотипу – зверніть увагу на один із цих сайтів:

ssstik.io

ttloader.com

snaptik.app

Інструкція проста, як і у попередньому варіанті. Відкриваєте сайт, вставляєте у спеціальний рядок пошуку посилання на відео та завантажуєте. Детальні інструкції зі скачування відео є на кожному із сайтів.

Програми на телефон і планшет Android

Розробники різних програм для завантаження відео з ТікТока без підпису не змусили довго чекати - в Google Play ви знайдете безліч варіантів. На жаль, користувачам Apple пощастило менше – яблучна компанія дуже ревно охороняє безпеку та анонімність користувачів, тому знайти аналогічні програми на Iphone, Ipad, MacBook або Imac не вийде, їх просто не можна завантажити на ці пристрої офіційно. Інструкція є у кожному з цих додатків.

SnapTik

Tmate

Бонус: універсальний спосіб, як прибрати значок Тік Ток з відео без додатків та інтернету

Щоб прибрати знак TikTok з відео, досить просто обрізати його! Завантажте відео з Тікток з логотипом, відкрийте його в галереї на телефоні та натисніть "Редагувати". Виберіть інструмент "Кадрування" та обріжте логотип.



Про автора - Каріна Кім

Українська